MP-Hotelli Oy ON AMMATTILAISTEN OMISTAMA MOOTTORIPYÖRÄTARVIKKEIDEN VERKKOKAUPPA

MP-Hotelli Oy on vuonna 2006 perustettu ensisijaisesti moottoripyörien talvisäilytykseen erikoistunut luotettava kotimainen yritys, mutta myöhemmin talvisäilytys jäi pois valikoimista ja mukaan tuli verkkokauppa, jonka kautta myymme ratamoottoripyöräilyyn  ja katumoottoripyöräilyyn sopivia tuotteita.

Esimerkiksi valikoimasta löytyy katesarjoja, kateosia, jalkatappisarjoja, kytkin- ja jarruvipuja, öljynsuodattimia, renkaita, työkaluja, varikkopukkeja, jne.

MP-Hotellin verkkokaupasta löytyy kaikki tuotteet ratamoottoripyöräilyyn, merkkeinä löytyy BikesPlast katesarjat ja kateosat, Motoforza kateosat, Sebimoto kateosat, Scorpion pakoputkistot, Lv8 korjaamokalusteet ja varikkopukit, R&G Racing moottorinsuojat, Renthal rattaat, D.I.D ketjut, PP-Tuning jalkatappisarjat ja jarru/kytkinkahvat, NGK sytytystulpat, K&N Filters suodattimet, jne. Meillä valikoimissa myös "Endurance-tyyliset" etukatteet, joita voit käyttää ihan normaalissa katupyörässä alkuperäisten ajovalojen kanssa, näitä on saatavilla lähes kaikkiin yleisimpiin pyörämalleihin. Valikoimiimme kuuluvat myös Duellin, AllRightin, Euro Motor Centerin, Blackseven Oy:n, Storm-Motorin ja Mopo Sportin maahantuomia tuotteita, joista löydät moottoripyöräilytarvikkeita, sekä moottorikelkkailuun ja mopoiluun varusteet ja tarvikkeet. Myös mönkijöihin ja veneilyyn varaosia ja tarvikkeita meidän kautta.