Ohjaustangonpää peili Victory-X LED-vilkulla

Ei varastossa

Toiminnallisuus yhdistettynä loistavaan optiikkaan - ohjaustangon päätypeili integroidulla LED-merkkivalolla peilivarteen.

Noble, pää on tehty mustasta alumiinista. Monimutkainen, urilla tehty CNC-jyrsitty pinta tekee VICTORY-X: stä entistä elegantin ja antaa ajattomalle muodolle uuden optisen korostuksen.

Sopii ohjaustangolle, jonka ohjaustangon sisähalkaisija on 12 - 22 mm, ts. Suurimmalle osalle 7/8 ″ ja 1 ″ alumiinista tai teräksestä. Vasemmalle ja oikealle puolelle. Peilit ja osoittimet ovat E-testattuja.

Hahmo ja yleiskatsaus, onko retro tai moderni. HIGHSIDER-peilisarjalle on ominaista ominainen muotoilu ja aerodynaaminen toiminta. Se on varovaisuutta täydellisyydessä.

Mitat: Leveys, pää: 117 mm Korkeus, pää: 83 mm Leveyspeilivarsi: 12 mm Kaapelin pituus ohjaustangon päässä: 900 mm

sovellus: Keltainen kaapeli = Vilkkuri (+) Musta kaapeli = Maadoitettu (-) Virrankulutus: 12,5 V, 0,11 A, 1,35 W Toimitussisältö: 1 kpl, mukaan lukien asennussarja ja yleinen kiinnitysjärjestelmä.

HUOM! Soveltuu vain ripustettavaksi! Asenna aina 2 peiliä, koska suuntavalot ovat integroitu!  Jos haluat sulkea ohjaustangon alkuperäisten peilien kiinnityskohdat, käytä HIGHSIDER-peitelevyjä, artikkeli 160-314.

79.95 €
Please select variants first