MICHELIN-rengaspaineen valvontajärjestelmä moottoripyörille

Ei varastossa Uutuus!

Langaton järjestelmä ei tarvitse mitään ohjelmointia, ja siinä on kompakti LCD-näyttö, joka sopii magneettikiinnikkeeseen, joka on asetettu pyörän näkyvään osaan. Täysin suljettu ja napiton laite voidaan helposti poistaa turvallisuuden vuoksi pysäköidessä vartioimatta ja se on tarpeeksi pieni mahtuakseen taskuun.

Esittelyssä ensimmäinen rengaspaineiden valvontajärjestelmämme (TPMS) moottoripyörille, mopoille, skoottereille ja kaikille kaksipyöräisille kuljetusmuodoille - tuo uusi turvallisuustaso ajajille, joille renkaan kunto on ensiarvoisen tärkeää.

MICHELIN TPMS - havaitsee viallisen renkaan painehäviön, nopean vuodon tai lämpötilan nousun ja se on usein merkki lähestyvästä räjähdyksestä. Sen kompakti näyttö vilkkuu yhtä kirkkaasti kuin matkapuhelimen taskulamppu, jos se havaitsee ongelman, se lisäksi tunnistaa, onko kyseessä etu- vai takarengas.

Tämä patentoitu ratkaisu voidaan asentaa muutamassa minuutissa, sama suora TPMS-tekniikka on jo todistettu toimivaksi henkilöauto- ja pakettiautojen markkinoilla ja nyt ensimmäistä kertaa myös kaksipyöräisille.

Paineen mittausalue 0 - 8 bar (0 - 116 psi)

89.00 € 99.00 €
Please select variants first